Pentru ce bombă sexy a divorțat Arpad Paszkany /FOTO! Milionarul, nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță, s-a afișat cu noua iubită

0

Arpad Paszkany a divorțat de Ana Maria, frumoasa sa soție, cu 20 de ani mai tânără. Cei doi au fost una din cele două perechi de nași de cununie ale vedetelor Andra și Cătălin Măruță.

Multilionarul și fostul patron de la CFR Cluj s-a afișat deja cu noua sa cucerire, sexoasa Antoanela Pătruț. Între cei doi este o diferență de vârstă de 24 de ani.  Numele său  este cunoscut celor ce au urmărit reality show-ul Insula Iubirii, frumoasa de 28 de ani fiind una dintre ”ispitele” show-ului matrimonial.

Arpad Paszkany și Antoanela Pătruț au pozat împreună în Dubai, loc unde milionarul deține mai multe proprietăți, frumoasa prezentându-l deja prietenilor săi din mediul online drept ”My Love” (”iubirea mea”).

Pentru ce bombă sexy a divorțat Arpad Paszkany! Paszkany și Ana Maria, fosta sa soție (amândoi sunt și nașii Evei Măruță și ai lui David Măruță, copiii vedetelor sus amintite). În urmă cu cinci ani, afaceristul s-a mutat la Budapesta, și a renunțat la cetățenia română considerându-se hărțuit de anchetatori. Paszkany (52 de ani), ce are doi copii cu Ana, mai deține proprietăți în Cluj, Budapesta, Dubai dar și Malta.

Pentru ce bombă sexy a divorțat Arpad Paszkany! ”Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să cunosc băieții și să mă îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei.”, s-a prezentat Antonela Pătruț la ”Insula Iubirii” (sezonul din 2022).