Cătălin Măruță și Andra, casă de 800.000 euro. Prezentatorul și-a mutat familia într-una din cele mai scumpe zone ale Capitalei

Cătălin Măruță și-a luat o proprietate de 800.000 euro. Prezentatorul și-a mutat familia într-una din cele mai scumpe zone ale Capitalei, Zoo Băneasa.

De 20 de ani, populară vedetă de televiziune și de 13 ani soțul uneia dintre cele mai bine cotate soliste pop, Cătălin Măruță a făcut o avere admirabilă prin propriile puteri și-și investește conturile mereu în confortul familiei sale. Pe când era burlac avea o garsonieră, când s-a căsătorit un apartament, apoi a schimbat pe rând frumoase vile în Cernica, apoi Pipera. Însă casa în care și-a mutat familia este cu adevărat spectaculoasă, chiar dacă nu se evidențiază la exterior însă se încadrează perfect în zona verde. Vila, construită într-una dintre cele mai selecte zone de lângă Pădurea Băneasa, are o curte imensă, terasă și piscină, și a fost scoasă inițial la vânzare la prețul de 1.000.000 euro. În care din urmă Măruță, care a devenit cunoscător al zonei imobiliare bucureștene prin investițiile pe care le face, a reușit să o achiziționeze la circa 800.000 de euro.

Cătălin Măruță și Andra, proprietate de 800.000 euro

Bill Clinton, spitalizat de urgență. Este la Terapie Intensivă!

Cătălin Măruță și Andra, casă de 800.000 euro. Prezentatorul și-a mutat familia într-una din cele mai scumpe zone ale Capitalei

Vila este încăpătoare pentru toată familia (Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii, pe David și Ioana Maria) iar entertainerul și prezentatorul Pro TV și-a organizat într-o aripă a casei chiar un studio unde își filmează propria producție dedicată spațiului online, ”Acasă la Măruță”.

Prezentatorul Pro Tv urmează să ridice un bloc de locuințe

Măruță continuă investițiile în zona imobiliară, de acestă data prin construcția unui bloc situate în același zonă de la limita dintre sectorul 1 și Voluntari. Andra și Cătălin Măruță reprezintă unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz-ul autohton, fiecare cu satisfații maxime de pe urma recunoașterii muncii lor. Să vă face o idee, bunăstarea financiară în cele ai bune luni de muncă ale familiei Măruţă, din activitate și contracte de publicitate, împreună aduc în casă circa 40.000 euro.

Survivor România nu va mai fi la Kanal D. O altă televiziune importantă a cumpărat formatul

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed