Poliţia de Frontieră: Lucrările de reparare a carosablului pe partea bulgărească a Podului Prieteniei vor avea loc până pe data de 31 mai

”Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat în cursul zilei de astăzi, prin Centrul Comun de Contact, cu privire la faptul că în perioada 13-31 mai 2024, autorităţile bulgare efectuează lucrări de reparare a unui rost de dilataţie a podului dintre Ruse şi Giurgiu pe partea de pod care se află în administrarea acestora”, au transmis reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

 

Ei au adăugat că activităţile de reparaţii se vor efectua pe timpul zilei, circulaţia în zonă desfăşurându-se pe o bandă cu regim de trecere, reglementată prin indicatoare rutiere şi semnalizatoare.

 

Poliţia de Frontieră a mai menţionat că a luat toate măsurile astfel încât să fie asigurat un trafic fluent, având în vedere că circulaţia prin PTF Giurgiu se va desfăşura cu dificultate. 

 

”Recomandăm şoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria şi să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro care îi ajută să îşi reconfigureze traseul printr-un punct mai puţin tranzitat. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp”, au mai transmis poliţiştii de frontieră.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed