x


  • EUR
    4.8701
    USD
    3.9758
string(14) "moneyamppeople"

Primele imagini cu fetița Prințului Nicolae al României. Ea este frumoasa strănepoată a Regelui Mihai!

La o lună după ce a devenit tată, Prințul Nicolae, nepotul regelui Mihai I, ne face cunoștință cu micuța Maria-Alexandra. Emoționantele fotografii au fost făcute pentru coperta unei publicații din Franța.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 03.12.2020, 13:34

Strănepoata regelui Mihai a cucerit inimile a mii de admiratori și susținători ai monarhiei Române, de cum a fost prezentată oficial. Chiar dacă a fost exclus de la succesiunea Coroanei României, fostul Principe Nicolae se bucură de un capital de popularitate mare.

”Avem bucuria să va facem cunoștință cu fiica noastră, Maria-Alexandra”, ne-o prezintă Nicolae, pe numele său de buletin Nicholae Medforth Mills și soția sa Alina Maria, pe micuța lor fiică ce a venit pe lume luna trecută.

Regina Marii Britanii, furată chiar în palatul Buckingham. Hoțul, un valet, a vândut tot

Nicolae, care era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena, mai are o fetiță, care a împlinit 4 ani, recunoscută după ce a efectuat testul de paternitate pentru a stabili dacă este a sa. ”În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a fost momentul recunoscut public chiar de Nicolae care i-a atras retragerea titlului de ”Principe al României”

Credit: David Nivière

Coronavirusul a intrat în familia Măruță! Fratele Andrei s-a izolat și speră să nu aibă complicații