AcasăPoliticPromisiunea lui Nicușor Dan: „O să fie mai bine iarna aceasta decât...

Promisiunea lui Nicușor Dan: „O să fie mai bine iarna aceasta decât iarna trecută”

Nicușor Dan a declarat duminică la B1 TV că, în București, situația încălzirii centralizate și a apei calde în această iarnă va fi mai bună decât anul trecut. Primarul general a spus că până la 35 de kilometri de conductă vor fi schimbați în acest an.

„Dacă vorbim de problema căldurii și a apei calde, acum suntem în luna iulie, avem o revizie obligatorie. Problema apei calde vine din rețeaua noastră de conducte și vine din producție care nu e la noi, ci la Ministerul Energiei, din centrale vechi. În luna iulie o problemă specială este că CET Sud este în revizie. În mod normal a trebuit să îl suplimentez cu CET Progresul numai că nici acesta, nici conductele pe zona de est nu fac față la presiune, atunci am avut avarii și mulți oameni fără apă caldă”, a spus Nicușor Dan.

„O să fie mai bine iarna aceasta decât iarna trecută. În mod deliberat s-au făcut niște lucrări. Locurile unde noi știm că sunt avarii să nu se mai producă iarna asta. Pe ceea ce înseamnă transport, avem patru șantiere, câte 10 kilometri fiecare. Am avut ghinion cu războiul din Ucraina și nu au început în martie cum trebuia, dar o să facem aproximativ 35 de kilometri anul acesta. Este în curs de implementare o centrală provizorie la fostul CET Titan”, a adăugat edilul.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.