PSD Prahova a lansat candidatul pentru Primăria Câmpina. Cine este Irina Mihaela Nistor 

Partidul Social Democrat a desemnat-o vineri pe Irina Mihaela Nistor candidatul la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile de anul viitor.

În cadrul unui eveniment festiv, ce a avut loc la Casa de Cultură Geo Bogza, la care au participat mai multe personalități politice naționale, reprezentanții organizației județene Prahova a partidului Social Democrat și membrii ai comunității locale câmpinene, Irina Mihaela Nistor a devenit prima femeie propusă vreodată de social democrați pentru funcția de primar la Câmpina.

Între cei veniți să confirme sprijinul la viitoarele alegeri pentru Irina Mihaela Nistor s-au numărat senatorii Laura Moagher și Radu Oprea, deputații Bogdan Toader și Rodica Paraschiv, Simona Maya Teodoroiu şi prefectul Virgil Nanu.

Cine este Irina Mihaela Nistor

Irina Mihaela Nistor este de meserie jurist, fiind absolventă a Facultății de Drept și Științe Juridice. Are un Master în Managementul Sectorului Public, obținut la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București și între anii 2006 și 2010 a fost consilier personal în cadrul Cabinetului Primarului municipiului Câmpina. Între 2010 și 2022 a fost Șeful Serviciului Control al Poliției Locale Câmpina, iar în prezent este angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, potrivit phonline.ro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri