Radu Soviani a fost desemnat cel mai bun jurnalist din domeniul financiar (VIDEO)

Opiniile si analizele lui Radu Soviani din Business Standard sunt disponibile pe MONEY.ro

Cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Pieţei de Capital şi-a ales laureaţii. Au fost 8 categorii de premii: de la utilizarea constantă a pieţei de capital, la cea mai apreciată promovare la cota bursei şi chiar pentru reflectarea pieţei de capital în presa economică.

Câştigătorii au fost desemnaţi prin vot secret de reprezentanţii societăţilor de servicii de investiţii financiare şi instituţiilor de credit, membre ale Asociaţiei Brokerilor. Pe lângă cele opt premii pe care brokerii le-au acordat, Asociaţia a mai dat două premii speciale: unul doamnei Graţiela Iordache, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice şi cel de-al doilea doamnei Narcisa Oprea, partener Schoenherr. De asemenea Bursa de Valori Bucureşti, Partenerul Oficial al evenimentului, a acordat două premii speciale. Acestea au revenit Guvernatorului Băncii Naţioanle a României Mugur Isărescu şi Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare.

Pentru a fi mai aproape de tine, MONEY.ro a eliminat obligativitatea înregistrării pe site pentru comentarii. Acum îţi poţi exprima opiniile pe portalul MONEY.ro mult mai uşor. Comenteaza şi tu!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed