Rareş Bogdan: Blue Air s-a descalificat şi părerea mea e că viitorul lor este incert. Nu trebuia să acţioneze ca o companie dintr-o ţară bananieră şi să lase 3000 de oameni în aeroporturi. A şantajat statul român, pe prostia statului român

Rareş Bogdan a afirmă că în ceea ce priveşte situaţia Blue Air „vina este împărţită”; el amintind că în Consiliul de Administraţie al companiei statul român are doi reprezentanţi, desemnaţi de Guvern, despre care eurodeputatul e de părere că trebuie „traşi la răspundere”. Pe de altă parte, el spune că oficialii AFM ar fi trebuit să răspundă scrisorilor pe care managementul Bule Air le-a trimis pentru a găsi o formulă de reeşalonare a datoriilor companiei către AFM.

„Blue Air s-a descalificat prin modul în care a acţionat. A şantajat statul român, pe prostia statului român şi pe ineficienţa statului român în relaţia cu ei –  deci pe un management defectuos la Fondul de Mediu, unde preşedintele Fondului de Mediu, sau echipa, trebuia să răspundă solicitărilor lor, dacă ele există, şi sper că nu mint, de reeşalonare a datoriei, pe de altă parte, cei doi reprezentanţi ai  statului român în Consiliul de Administraţie trebuia, la rândul lor, să informeze ministrul Transporturilor, ministrul Mediului şi Cancelaria primului ministru, respectiv primul ministru, cu privire la ceea ce se petrece acolo, iar cei din Blue Air nu trebuia să acţioneze ca o companie dintr-o ţară bananieră şi să lase 3000 de oameni în diverse aeroporturi, pentru că asta i-a descalificat şi părerea mea e că viitorul lor este incert în momentul ăsta. Eu, spre exemplu, cu siguranţă nu îmi mai achiziţionez un bilet de la Blue Air atât timp cât compania procedează în felul ăsta”, a afirmat Rareş Bogdan sâmbătă, la Prima TV, în emisiunea Insider Politic.

El acuză oficialii Blue Air de „comportament ”miserupist” şi extrem de agresiv”.

Liderul liberal spune că nu are ce să-i reproşeze ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, în ceea ce priveşte situaţia Blue Air.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed