Rareș Bogdan o gonește pe Andreea Moldovan: Vlad Voiculescu să o OPREASCĂ!

0
5

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan s-a declarat joi deranjat, la DCNews, de afirmațiile făcute în ultimele zile de secretarul de stat Andreea Moldovan pe tema măsurilor de limitare a coronavirusului în România:

„Vlad Voiculescu ar trebui s-o cheme pe doamna Andreea Moldovan și s-o oprească din impetuozitatea vorbitului la televizor sau în spațiul public. Fiecare vorbă aruncată de un om care e secretar de stat în Ministerul Sănătății are un impact extrem de puternic. Mă refer la impactul emoțional, la impactul economic și la componenta socială.

Merg pe declarațiile președintelui și ale premierului care au fost extrem de clari și fermi: în România nu va fi un lockdown. Poate doamna Moldovan, fiind ocupată cu gestionarea unei situații în domeniul sănătății extrem, extrem de complicate, nu a fost atentă.

Mă gândesc că poate află, în cele din urmă, înainte de a ieși în spațiul public și de a vorbi, că face parte dintr-un cabinet, dintr-un guvern, dintr-o coaliție guvernamentală și nu poate fiecare să vorbească ce vrea, cum vrea și când vrea. Cred că ar trebui să se uite pe declarațiile președintelui, premierului, inclusiv pe declarațiile ministrului”, a mai adăugat Rareș Bogdan.

Știți, când ajung microfoanele în fața unui om, pe unii nu-i mai poți opri!”, a spus acesta.