x


  • EUR
    4.7556
    USD
    4.2732
string(7) "politic"

Reacția de milioane lui Cioloș față de agresarea simpatizanților PSD

Joi, la Iași, protestatarii au făcut cordoane în jurul simpatizanților PSD, preponderent oameni în vârstă, pe care i-au agresat fizic și verbal, și cărora le-au aruncat, ironic, bani.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.05.2019, 5:36

Dacian Cioloș, președintele PLUS, a făcut duminică, la Timișoara, un apel la membrii și susținătorii USR-PLUS, de a nu-i mai agresa pe participanții la mitingurile PSD, așa cum s-a întâmplat la mitingul PSD de la Iași, joia trecută. ”Nu ii mai huiduiți. E timpul să îi îmbrățișăm și să îi smulgem din capcana PSD”, a spus Cioloș.

 

”Am văzut ce s-a întâmplat la Iasi. Nu îmi place unde a ajuns România. Mii de oameni umiliți de actuala putere, ținuți captivi în sărăcie și dezinformare. (…) Vreau să vă spun ceva foarte important. Trebuie să înțelegem că acei oameni păcăliți de PSD sunt frații noștri. Sunt români ca și noi. Pe ei trebuie să ii aducem înapoi in mijlocul nostru și să ii respectăm, pentru că sunt ai noștri. Nu vreau să accentuăm ruptura dintre noi! (…) Ei stiu ce li se intamplă, dar nu văd și nu pot să iasă din capcana PSD. Noi trebuie să îi aducem înapoi! Nu ii mai huiduiți. E timpul să îi îmbrățișăm și să îi smulgem din capcana PSD”, a explicat președintele PLUS, adăugând că ”respectul pleacă din iubire, nu din teamă”.