Sandra Izbașa s-a căsătorit cu nepotul lui Bănică Jr. S-a întâmplat ieri, exact la 3 ani de când s-au cunoscut! FOTO GALERIE

Marea noastră campioană la gimnastică, Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan, nepotul lui Bănică jr. Cei doi și-au oficilizat relația anul trecut la casa de căsătorii. Nașă le-a fost chiar Andreea Răducan, iar de la ceremonia religioasă și petrecere nu a lipsit Octavian Bellu.

Cei doi, care au atras multe priviri în oraș, căci au defilat într-un clasic Rolls Royce, s-au cunoscut și aproapiat în 2021. Tânărul actor de la ”Nottara” a făcut anul trecut pasul cel mare, oferindu-i inelul.

”Astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut. Şi am zis să lăsăm emoţiile la hotel şi să ne simţim extraordinar de bine. Abia aşteptăm să ne bucurăm, să  ne distrăm, să fim extraordinar de energici şi să-i bucurăm pe toţi cu ceea ce am pregătit noi un an de zile, destul de intens”, a spus fericita mireasă înaintea petrecerii.

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu nepotul lui Bănică Jr. De când s-a retras din sistemul competițional de gimnastică, Sandra (33 ani) a devenit mai apropiată de showbiz, ba chiar a fost atrasă de actorie și și-a făcut debutul în acest domeniu cu rolul din pelicula „Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu.

Răzvan Bănică, actor la ”Nottara” în București (a fost școlit de emeritul profesor Florin Zamfirescu), a avut apariții în multe producții cinematografice și seriale de televiziune, amintim ”State de România”, ”Și băieții câteodată” ori ”Pariu cu viața”.

Chiar dacă pe scenă nu s-au întâlnit, Răzvan este vărul bun al lui Ștefan Bănică.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed