Scandal la Primăria Sectorului 1. PNL cere demiterea consilierului lui Clotilde Armand: „Conduce maşina fără carnet!”

PNL Sector 1 cere demiterea consilierului personal al lui Clotilde Armand, Dragoş Constantin. Parchetul a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism, deşi avea permisul suspendat.

Tot PNL Sector 1 a cerut primarului Coltilde Armand să-l demită urgent şi pe şeful Poliţiei Locale, ca urmare a suspiciunilor de corupţie investigate de parchet la această instituţie, aflată în subordinea directă a edilului sectorului 1, şeful investigat fiind desemnat direct de către aceasta pe funcţie.

„Armand a preferat să tacă şi să-l menţină în funcţie”, mai spune PNL Sector 1, în comunicatului de presă.

„PNL Sector 1 constată că sloganul mult trâmbiţat de Armand şi USR în campanii electorale, «Fără penali în funcţii publice!» nu reprezintă nimic pentru aceştia, atunci când îşi protejează acoliţii.

Îi cerem lui Clotilde Armand să facă curat în Primăria Sectorului 1, luând măsurile care se impun! Dacă la ilegalităţile comise de acoliţii primarului mai adăugăm suspiciunile de incompatibilitate descoperite faţă de chiar persoana primarului sau ilegalităţile descoperite de Curtea de Conturi în primărie, avem tabloul macabru al minciunii şi ipocriziei din mandatul lui Armand! Fără penali în funcţii publice!”, mai indică sursa citată.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed