Se întoarce ”Șef sub acoperire”, emisiunea pentru care Pro TV a primit amendă. Acuzați de CNA că fac reclamă mascată!

Pro TV anunță un nou senzon al emisiunii ”Șef sub acoperire”.

De  luni, 9 februarie managerii și investitorii renunță la confoertul biroului și intră în propria companie ascunși sub altă identitate pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă proprii angajați. Noul sezon debutează chiar cu experiementul făcut de Cristina Bâtlan, unul din investitorii de la ”Imperiul Leilor” (Pro Tv).

”Merg sub acoperire să fiu mai aproape de oamenii mei, vreau să văd care sunt provocările lor şi cum sunt ei şi nu ar putea să ne spună nouă, ca şi proprietari, adică ce simt ei şi nu ne arată. Asta vreau să văd, cum e viaţa reală alături de ei!”, spune femeia de afaceri Cristina Bâtlan, co fondatoarea unui cunoscut brand de încălțăminte românesc.

Se întoarce ”Șef sub acoperire”, misiunea pentru care Pro TV a primit amendă

Ajunsă la sezonul 3, ”Șef sub acoperire” prezintă peripețiile șefior unor firme extrem de cunoscute printre angajații propriei compani. Având în vedere formatul internațional ce implictă munca în interiorul unor firme comerciale private, prima ediție a emisiunii a intrat în atenția CNA care a aplicat postului o amendă de 10.000 de lei pe considerentul că face reclamă mascată. Membri consiliului au ajuns la concluzia că sigla unei firme de pază a fost vizibilă pe toată durata emisiunii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed