AcasăEuropaSe oprește lumina în această țară! Toți consumatorii vor fi afectați

Se oprește lumina în această țară! Toți consumatorii vor fi afectați

O țară din Europa vrea să oprească curentul electric, având în vedere situația incertă declanșată de războiul din Ucraina.

Mai exact, furnizorii de electricitate din Suedia au căzut de acord cu privire la întreruperea curentului în această iarnă, a declarat Niklas Damsgård, strateg șef al operatorului suedez de rețea electrică Svenska kraftnät.

Potrivit lui Niklas Damsgård, totul va depinde de efectul pe care criza din Ucraina îl va avea asupra pieţei de energie. El a subliniat că oprirea poate avea loc fie automat, fie manual. Damsgård nu a precizat durata perioadelor, dar consideră că întreruperile automate de curent pot apărea în orele dimineții, când sarcina rețelei de distribuţie de electricitate este cea mai mare.

Ulterior, publicația Dagens Nyheter a subliniat că unii consumatori ar putea fi forțați să stea fără electricitate pentru a evita un accident.

În plus față de acest anunţ, se preconizează că o creștere a prețurilor la energie electrică, care va afecta în mod deosebit părțile de sud ale Suediei, în această iarnă. Experții spun că prețurile ar putea fi de două ori mai mari decât anul trecut în anumite zone.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.