Sebastian Dobrincu a avut primul job la 11 ani. Cu ce se ocupa tânărul milionar

Cel mai tânăr jurat de la ”Imperiul Leilor”, Sebastian Dobrincu, muncește din școala primară. Povestea succesului său este impresionantă, ”școlarul” a învățat programare digitală de la 7 ani.

Pare incredibil însă cel ce a devenit milionar după ce a împlinit 20 de ani, românul ce a cunoscut succesul în industria IT americană a avut primul contract la 11 ani și se ocupa de conceptul și construitul de site-uri pentru diverse firme. Primul său job la birou l-a avut în ultimul an de liceu însă acestă sarcină i-a creat probleme la școală, Dobrincu (23 de ani) fiind exmatriculat din liceul de informatică însă, ulterior, a absolvit prestigiosul Stanford University.

Florian Munteanu va juca în popularul serial ”Vikingii”. Boxerul de origine română a debutat alături de Sylvester Stallone

Sebastian Dobrincu a avut primul job la 11 ani. A conceput site-uri de mic

Tânărul român ale cărui idei l-au făcut curios și dornic chiar și pe miliardarul Mark Zuckerberg, care și-a dorit să-l întâlnească personal, Dobrincu și-a lansat prima sa firmă la 17 ani. Este vorba de o companie care face statistică și management pe social media, în acest moment fiind folosită de peste 15 milioane de utilizatori.

Dobrincu spune că eticheta de milionar la 23 ani îl deranjează în ciuda confortului pe care banii săi i-l oferă. ”Nu sunt valorile pe care vreau să le promovez eu și nu-mi place că se pune așa de mult accent pe veniturile mele și sumele mele din conturi pentru că nu asta am de împărtășit lumii”.

Din ce trăiește Cosmin Seleși după ce s-a lăsat de televiziune

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri