AcasăPoliticSecretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, discurs la Washington D.C.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, discurs la Washington D.C.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se va adresa celor peste 150 studenți și familiilor și prietenilor acestora care vor participa la ceremonia de absolvire a Virginia Tech în zona metropolitană Washington, D.C., duminică, 14 mai.

Geoană a devenit secretar general adjunct al NATO în octombrie 2019, după o carieră națională și internațională remarcabilă. Geoană este primul secretar general adjunct din România și primul din oricare dintre țările care au aderat la alianță după încheierea Războiului Rece. Este un susținător puternic al integrării transatlantice și a deținut o serie de funcții internaționale, inclusiv cea de ambasador al României în Statele Unite în perioada 1996-2000. Este președinte și fondator al Institutului Aspen România și a publicat numeroase articole despre afacerile interne și internaționale.

“Aștept cu nerăbdare să închei ultima mea vizită în Statele Unite felicitându-i pe liderii de mâine de la Virginia Tech. Într-o lume mai periculoasă, leadership-ul Statelor Unite rămâne esențial pentru NATO și pentru securitatea noastră comună în Europa și America de Nord”, a declarat Geoană.

Printre absolvenții din acest an se vor număra aproximativ 85 de studenți din zona D.C. care vor obține diplome în știința și ingineria calculatoarelor, programe afiliate la Virginia Tech Innovation Campus.

Ceremonia din zona D.C. va începe la ora 13.00 la Centrul pentru Arte al Universității George Mason din Fairfax.

Mai multe informații pot fi găsite la nvc.vt.edu/commencement

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.