Shakira îl atacă pe Pique pe ritmuri latino: „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo”. Piesa s-a viralizat

Celebra cântăreață Shakira a lansat, recent, o melodie prin de mesaje acide la adresa fostului ei partener de viață, fotbalistul Gerard Piqué. Pentru a fi sigură că nu există niciun dubiu că îi este dedicată îi pronunță chiar și numele alături de cel al iubitei lui actuale în vârstă de 23 de ani.

Single-ul a fost ascultat de peste 34 de milioane de ori în mai puţin de 24 de ore şi a provocat foarte multe comentarii, informează AFP.

Melodia, compusă în colaborare cu Bizarrap

Intitulat „BZRP Music Session #53” şi compus în colaborare cu celebrul producător argentinian Bizarrap, piesa îl critică deschis pe tatăl celor doi copii ai ei, precum şi pe actuala iubită a acestuia, spaniola Clara Chia.

„Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul”, „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo”, „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori” şi „Te-am depăşit şi de asta eşti acum cu cineva ca tine” sunt doar câteva dintre versurile acestui single, o piesă electro cu ritmuri latino.

Artista columbiană foloseşte în noul ei cântec şi câteva jocuri de cuvinte care conţin numele „Piqué” şi „Clara”, pentru a elimina astfel orice ambiguitate legată de persoanele vizate de versurile piesei: „Eu fac doar muzică, îmi pare rău că ea te supără” („Yo solo haga musica, perdon que te sal+’pique'”) şi „Ea poartă prenumele unui om bun, dar, în mod clar, nu este cazul” („Tiene nombre de persona buena, ‘Clara’+mente no es como suena”).

Lansarea single-ului, precedată de o campanie de comunicare

Lansarea single-ului a fost precedată de o campanie de comunicare. Luni, deasupra plajelor din staţiunea balneară Mar del Plata din Argentina, un avion afişa în urma sa un banner pe care erau scrise versuri din acest cântec: „O lupoaică aşa ca mine nu este pentru un tip ca tine 11.01.23”.

Forte multe comentarii asociate piesei Shakirei şi videoclipului său se regăsesc în topurile internaţionale ale celor mai urmărite tendinţe pe reţelele de socializare, unde conturile artistei columbiene sunt urmărite de zeci de milioane de admiratori.

Piesa este cel de-al treilea single pe care celebra cântăreaţă îl dedică separării sale de Gerard Piqué, după „Te felicito” şi „Monotonia”. Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi Gerard Piqué, în vârstă de 35 de ani, şi-au anunţat despărţirea după mai bine de un deceniu de viaţă comună în iunie 2022, iar în noiembrie au dezvăluit că au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor lor – Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed