Silviu Prigoană investește într-o imensă cameră frigorifică necesară în cazul unei crize economice! ”Mi-e frică să nu mor de foame”

Silviu Prigoană a întâmpinat multe provocări și a avut frici în lumea afacerilor ori a politicii. S-a pensionat la 58 de ani, pentru a se relaxa și bucura mai mult de plăcerile vieții, însă o neliniște a rămas, aceea că poate face oricând foamea.

Creatorul primei televiziuni de știri de la noi, dar și a unei mari firme de salubrizare, are pensii 37.000 de lei însă, chiar și cu averea ce-i intră lunar pe card se teme că poate veni o criză în care va simți la propriu ce este foamea.

Silviu Prigoană investește într-o imensă camera frigorifică. E plină cu provizii!

”Mi-e frica sa nu mor de foame, iar teama asta o am de pe vremea bunicului meu, care a prins criza economică din 1932, atunci cand oamenii nu au avut ce să mănânce. Bunicul mi-a povestit cât de greu a fost în acea perioada și așa de îngrozit am fost, încat cred ca acesta este si motivul pentru care am devenit bogat. De teama că n-o să am ce mânca”, spune Silviu Prigoană despre motivul construirii pe comandă a camerei frigorifice cât un magazin (are 12 metri cubi) pentru a avea mereu provizii suplimentare în vila sa din Pipera.

Un loc important în locul său secret, pe care l-a construit după un proiect personal (fostul afacerist fiind frigotehnist ca specializare) îl dețin conservele de pește dar și fructele.


Una dintre cele bogate artiste românce își cumpără haine de la second-hand! Face zeci de mii de euro din concerte și contracte de publicitate

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri