Șofer beat din Fundul Moldovei, prins cu o alcoolemie record la volan

Un şofer din judeţul Suceava a fost depistat conducând un autoturism în timp ce avea o alcoolemie de peste 1,8 la mie alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital pentru prelevarea de probe în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din comuna Fundu Moldovei, judeţul Suceava, a fost oprit în trafic vineri seară, pe un drum comunal din localitatea Sadova. 

„Urmare a testării, a rezultat faptul că şoferul prezenta o concentraţie alcoolică de 1,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta a fost condus la sediul Spitalului municipiul Câmpulung Moldovenesc în vederea prelevării de mostre biologice de sânge”, informează, sâmbătă, Poliţia judeţeană Suceava. 

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal privind comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Tot vineri şi tot în judeţul Suceava poliţiştii au reţinut un şofer prins beat la volan şi care avea permisul de conducere suspendat din cauză că, anterior, refuzase să fie testat pentru alcoolemie. În momentul în care poliţiştii au dat semnal să tragă pe dreapta, el a refuzat să oprească autoturismul şi, în momentul în care maşina a fost blocată, şoferul care era beat a trecut pe scaunele din spate ale autovehiculului, în locul său venind o femeie aflată în autoturism şi care nu avea permis de conducere, femeia susţinând că ea se afla la volan. În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că el a condus maşina.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed