x


  • EUR
    4.8415
    USD
    4.4172
string(16) "instant-articles"

Spionii americani sunt SIDERAȚI! Este incredibil ce spun despre Donald Trump

Spionii americani cred că atitudinea lui Donald Trump de la Summitul G7 sugerează că este ori un „agent rus”, ori un „idiot util” pentru Putin.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 07.09.2019, 8:37

n agent FBI care lucrează în contraspionaj a declarat pentru Insider că „comportamentul preşedintelui Trump din weekend a atins un nou punct josnic”. A

 

gentul şi-a spus părerea sub protecţia anonimatului pentru că se teme că a vorbi în public despre această problemă l-ar putea costa locul de muncă, notează publicaţia citată. Participarea lui Trump la G7 a fost presărată cu momente de controversă, însă niciunul nu a fost mai notabil ca apărarea înflăcărată a agresiunii militare şi cibernetice a Rusiei în lume şi încălcarea legii internaţionale în Ucraina.

 

Trump a refuzat în mod repetat să tragă la răspundere Moscova pentru anexarea Crimeei în 2014, a dat vina pe fostul preşedinte Barrack Obama pentru această mişcarea a Rusiei de anexare, şi-a exprimat simpatia pentru liderul rus Vladimir Putin şi i-a apostrofat pe alţi membri G7 că refuză să-i acorde Rusiei un loc la masa Celor 7.

 

John Sipher, fost agent sub acoperire al CIA, care a petrecut 28 de ani în agenţie, a declarat pentru Insider că participarea lui Trump la G7 „ar fi catalogată drept una dintre cele mai mari gafe diplomatice din ultimii ani, dacă nu ne-am fi obişnuit deja cu comportamentul şi comentariile lui şocante”.