Spotify ajunge la 456 de milioane de abonaţi

Spotify a anunţat că a ajuns la 195 de milioane de utilizatori plătitori, după ce numărul acestora a crescut cu 7 milioane în ultimul trimestru. Compania estimase anterior că va creşte cu doar 1 milion de utilizatori.

Acum, oficialii companii spun că se aşteaptă ca numărul celor care plătesc pentru versiunea Premium să treacă de 200 de milioane până la finele acestui an.

Cu cei 273 de milioane de utilizatori care folosesc versiunea cu reclame, Spotify are în total 456 de milioane de utilizatori.

Cu aceeaşi ocazie, compania a anunţat că în cadrul platformei sunt acum disponibile 4,7 milioane de podcast-uri, de la 4,4 milioane în urmă cu un trimestru.

În acelaşi timp, compania suedeză se plânge că Apple îi pune beţe în roate în ceea ce priveşte business-ul cu cărţi electronice, după ce gigantul american a respins trei propuneri din partea Spotify privind procesul de vânzare a ebook-urilor prin App Store.

Şefii companiei mai spun că serviciul urmează să se scumpească anul viitor în Statele Unite, unde este disponibil pentru 10 dolari pe lună din 2021.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed