Stelian Muscalu se întoarce la TV, la patru luni după despărţirea de Digi24

0

„Va fi o emisiune care deranjează”. Revenire pe TV. Stelian Muscalu, fostul realizator Business Club la Digi24, va apărea într-un nou proiect TV. Se întâmplă la aproximativ patru luni de la despărţirea de staţia RCS-RDS.

Va apărea, din această săptămână, la Profit News, se va numi „Săptămâna Financiară” şi va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 19:00. Totul, pe larg, mai jos:

Explică toate detaliile într-un interviu acordat lui Petrişor Obae, în Studioul Paginademedia.ro. Vorbeşte despre plecarea de la Digi24, îşi menţine afirmaţia potrivit căreia „presa mare e aservită” şi dezvăluie dacă s-a gândit să intre în politică şi dacă a primit oferte.

Înainte de interviul pe larg, câteva detalii despre noua emisiune pe care o va avea la postul Profit News:

– Va avea cam o oră, cu intro şi un subiect mare.

– Va exista un subiect de analiză sau anchetă (în prima ediţie va fi despre asigurări). Vom avea rubrici de educaţie financiară sau segmente „ştiaţi că”, spune chiar realizatorul.

– Şi va avea un invitat permanent, Kristine Bago, care este doctor în economie.

„Va deranja. Nu cred că va dura foarte mult”

Despre noua producţie, Muscalu mai spune:

„Emisiunea nu va avea legătură cu ce a fost Business Club, ci mai degrabă cu intervenţiile mele de la ora 17:00. Va fi o emisiune care va deranja. De asta şi zic că nu cred că va dura foarte mult. Vor fi foarte multe anchete, dezvăluiri şi foarte multe subiecte care vor fi dezbătute. Vom încerca să le răspundem oamenilor.

Cu privire la brandul Săptămâna Financiară, Stelian Muscalu punctează: „Telefonul a venit de la Mihai Craiu şi este vorba despre o ediţie televizată e Săptămânii Financiare, care este un brand. Nu mai există legături cu foştii proprietari”, a subliniat în Studioul Paginademedia.ro.

 

Articolul integral pe SĂPTĂMÂNA FINANCIARĂ