Strănepotul dictatorului fascist Mussolini a semnat cu Lazio Roma

Fiul Alessandrei Musolini (fostă eurodeputată, nepoata liderului fascist Benito Mussolini) și a lui Mauro Floriani), jucătorul mai are nevoie de un an de pregătire, conform lui Mauro Bianchessi, antrenorul său de la U18 de la Lazio.

Pe numele său Romano Floriani Mussolini, antrenorii cred că va fi un jucător promițător. „Este un băiat modest care nu s-a plâns niciodată. Pare promiţător. După părerea mea încă nu este cu adevărat pregătit şi are încă o marjă importantă de progres ca să devină după aceea un fotbalist adevărat”, a declarat antrenorul Bianchessi pentru Sky Sports Italia.

Andreea Antonescu nu reușește să se despartă oficial. Solista și-a chemat soțul în România, să divorțeze

Totuși există temeri că numele jucătorului pe tricoul Lazio Roma va genera la reapariția unor comportamente deplasate, ”ultrașii” de la Lazio care au simpatii pentru ideologia de dreapta.

Înaintașul jucătorului, Benito Mussolini a fost un împătimit a fotbalului, ”Il Duce” fiind unul din susținătorii organizării celui ce-al doilea Campionant Mondial de Fotbal (1934, pe atunci era ministru de război). Feblețea lui Mussolini era echipa Bologna care a strălucit în Europa, pe atunci condusă de Achille Starace, pe atunci secretar general al Partitului Fascist.

Delia, dezvăluiri despre foste iubite ale soțului său! ”Andreea Marin a fost cea mai serioasă!”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed