Strauss-Kahn a ajuns în noua sa reşedinţă supravegheată din New York

Dominique Strauss Kahn a ajuns în cursul serii pe strada Franklin, numărul 153, la Tribeca, un fost cartier de uzine şi hangare transformat în anii ’90 în imobile de locuit.

Un judecător din New York a aprobat anterior schimbarea de reşedinţă a lui Dominique Strauss-Kahn la Manhattan, unde va continua supravegherea sa la domiciliu, a anunţat o sursă judiciară.

Dominique Strauss-Kahn se află, de la ieşirea din închisoare, vineri, într-o locuinţă temporară aparţinând companiei de securitate care se ocupă de supravegherea sa.

Din noua sa locuinţă, fostul director al FMI va putea să meargă sub escorta poliţiei la întâlniri cu avocaţii săi, la tribunal, la medic sau la sinagogă.

Avocaţii săi au declarat miercuri într-un comunicat că nu au avut niciun contact cu camerista care îl acuză pe clientul lor de infracţiuni de natură sexuală, nici cu familia sa, şi s-au declarat convinşi că acesta va fi „complet exonerat”.

„Informaţiile potrivit cărora avocaţii sau reprezentanţii lui Strauss-Kahn sunt în contact cu reclamanta sunt false”, afirmă Benjamin Brafman şi William Taylor în acest document.

„Continuăm să credem că Strauss-Kahn va fi complet exonerat”, au adăugat ei.

Acuzat de agresiune sexuală şi tentativă de viol împotriva unei angajate a unui hotel, Dominique Strauss-Kahn urmează să compară în faţa unui judector pentru a pleda vinovat sau nevinovat. Fostul director al FMI neagă faptele de care este acuzat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed