AcasăExterneSute de imagini cu exteriorul și interiorul unui palat secret uriaș! Se...

Sute de imagini cu exteriorul și interiorul unui palat secret uriaș! Se spune că ar al lui PUTIN

Sutele de imagini care au apărut în presa internațională arată interiorul și exteriorul palatului somptuos despre care Fundația Navalnîi susține că i-ar aparține liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Imaginile apar la un an distanță de la momentul când Navalnîi a dezvăluit pentru prima oară că Putin și-a construit un palat imens, din 2014, care ar fi costat 100 de miliarde de ruble (aproximativ 1,3 miliarde de dolari).

Palatul secret s-ar întinde pe o suprafață de 17.691 de metri pătrați, într-o zonă lângă Gelendzhik, la Marea Neagră.

Fundația opozantului Alexei Navalnîi a relatat că palatul a fost finanțat printr-o schemă de corupție, prin intermediul miliardarilor din cercul apropiat al lui Putin, care l-au răsplătit pe președintele Rusiei pentru a beneficia de pe urma influenței sale.

La vremea când au fost lansate acuzațiile, Kremlinul a negat afirmațiile: „Toate acestea sunt declarații absolut nefondate. Aceasta este o prostie pură și nu există nimic adevărat”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Dezvăluirea de anul trecut cuprindea un simplu plan al palatului și machetele. Acum, Fundația a ieșit cu imagini complete din interior și exteriorul palatului.

Într-o declarație de anul trecut, Navalnîi afirma că palatul și terenul au garduri de securitate, un port, o biserică, o zonă de de protecție în care zborul e interzis, un punct de control, o cramă, teatru, o sală de sport, o piscină, un „aquapark” și chiar un patinoar pentru hochei pe gheață.

„Este ca un stat separat în interiorul Rusiei și în această stare, există un singur și de neînlocuit țar: Putin”, a spus Navalnîi.

De menționat că imaginile ar fi fost realizate într-un moment când palatul nu era încă finalizat, relatează businessinsider.com.

Navalnîi este principalul critic al lui Putin de mai bine de un deceniu. În august 2020, el a fost otrăvit cu Noviciok, în Siberia, dar a supraviețuit. În ciuda acestui fapt, a revenit în Rusia pe 17 ianuarie 2021, nu la mult timp după ce a dezvăluit primele informații despre palatul lui Putin. Cum a ajuns în Rusia a fost arestat imediat și condamnat pentru încălcarea unei pedepse cu suspendare din 2014 și pentru delapidare. În prezent, Navalnîi ispășește o pedeapsă de 3 ani și jumătate într-un lagăr de prizonieri, arată businessinsider.com.

Selecție de imagini
Putin palace imagesI
Putin palace black sea FBK
An image from insider Vladimir Putin's purported secret palace.
Putin palace images
Putin palace images
Putin palace images
Putin palace images
Putin palace images
Putin palace images

Ultimele Articole