x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(8) "economie"

Tarifele pentru permisele de şedere şi a documentelor de călătorie pentru străini pot fi plătite şi în cele 6.500 puncte noi de plată puse la dispoziţie de CEC Bank şi SelfPay

Autor: Money.ro | Sursa: news.ro | Publicat: 14.01.2021, 12:34

”Tarifele ce reprezintă contravaloarea permiselor de şedere şi a documentelor de călătorie pentru străini se pot plăti din luna ianuarie prin intermediul celor peste 5.500 de Staţii de Plată SelfPay, precum şi prin cele peste 1.000 de unităţi CEC Bank. Plata acestor tarife este posibilă în baza parteneriatului dintre SelfPay şi CEC Bank pentru furnizarea către Compania Naţională Imprimeria Naţională de servicii de încasare a contravalorii paşapoartelor, permiselor de şedere temporară şi a documentelor de călătorie pentru cetăţenii străini”, a anunţat SelfPay .

Plata contravalorii permiselor de şedere şi a documentelor de călătorie pentru străini se poate realiza în cea mai mare reţea naţională de Staţii de Plată self-service. Această facilitate permite efectuarea de plăţi în deplină siguranţă pentru cetăţeni, permiţându-le să evite aglomeraţia şi contactul cu alte persoane. Tot ce trebuie să facă o persoană care doreşte să achite taxe şi tarife  este să meargă la cea mai apropiată Staţie de Plata SelfPay, să-şi introducă datele necesare, plata fiind imediat înregistrată.

Facilitatea este disponibilă în toate cele 1.010 unităţi CEC Bank şi la cele peste 5.500 de staţii de plată SelfPay, amplasate în peste 1.000 de localităţi din ţară.

“Participăm ȋn continuare la procesele de digitalizare ale organizaţiilor precum şi ale autorităţilor publice centrale sau locale, diversificând în acelaşi timp şi portofoliul de servicii la care clienţii noştri au acces. În special în această perioada dificilă, reţeaua noastră, cu cele peste 5.500 de Staţii de Plată, reprezintă o modalitate de plată rapidă, sigură şi la îndemâna oricui, care permite utilizatorilor să rămână în siguranţă, limitând interacţiunea cu alte persoane în procesul de efectuare a plăţilor”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.  

SelfPay deţine cea mai mare reţea de staţii de plată de tip self-service din România. În prezent, reţeaua SelfPay numără mai mult de 5.500 de staţii de plată, cu peste 170 de servicii disponibile. Staţiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile reţele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour), centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate şi sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de peste 36 miliarde lei, la sfârşitul primului semestru din 2020.