Topul joburilor din străinătate plătite cu minimum 3.000 de euro

Cele mai multe oferte de minimum 3.000 de euro vizează poziţii de medici în Marea Britanie, Franţa, Belgia şi Germania. Cel mai bine plătiţi însă sunt dentiştii din Marea Britanie, medicii care lucrează în Finlanda şi experţii în tehnologie informatică, care muncesc la Haga.

Dentişti în Marea Britanie-salariu lunar: 7.083 euro

O firmă de recrutare engleză recrutează 50 de dentişti români care să lucreze în Marea Britanie pentru un salariu anual de 85.000 de euro. Pentru mai multe detalii, intră aici.

Experţi ICT la Haga, salariu lunar: între 4.828 şi 6.181 de euro

Europol (Oficiul de Poliţie al Uniunii Europene) angajează doi specialişti români cu expertiză în utilizarea tehnologiei informatice şi de comunicare. Candidaţii selectaţi vor lucra la Haga pe un salariu lunar de 4.828 de euro, respectiv 6.181 de euro. Anunţurile de recrutare sunt postate pe site-ul firmei de recrutare BestJobs.

Medici specialişti în Finlanda-salariu lunar: 4.500-5.000 de euro

Se caută chirurgi generalişti, oftalmologi, ginecologi şi pneumologi pentru spitale din Finlanda. Trebuie să ai diplomă de specialist şi experienţă relevantă în zona pentru care aplici. Trebuie să vorbeşti engleză şi să fii dispus să înveţi suedeză şi finlandeză. Vei fi remunerat cu 4.500-5.000 de euro, vei munci 38 de ore pe săptămână şi vei avea concediu plătit 5 săptămâni pe an. Anunţul pentru care sunt disponibile 6 locuri este postat pe site-ul de recrutate Myjob şi expiră pe 23 aprilie.

Medici generalişti şi specialişti în Belgia şi Franţa-salariu: 4.000 de euro

O firmă de recrutare de personal medical pentru Franţa şi Belgia caută 60 de medici români generalişti şi specialişti pe site-ul de recrutare Myjob, pentru un salariu de 4.000 de euro pe lună. Mai puteţi aplica la aceste joburi până pe 11 aprilie.

Medici în Marea Britanie-salariu lunar: 3.000-6.000 de lire

Anunţul este postat pe site-ul de recrutare Myjob şi se adresează medicilor români vorbitori de engleză. Veţi fi angajat cu contract pe o perioadă determinată, în spitale de stat sau private. Salariul oferit de angajator variază între 3.000 şi 6.000 de euro.

Medici rezidenţi în Germania-salariu lunar: 3.000-3.500 euro

Se caută medici rezidenţi vorbitori de limba germană pentru un salariu lunar de 3.000-3.500 de euro. Anunţul este valabil până pe 2 mai.

Medici de medicina muncii în Franţa-salariu lunar: 3.200-3.500 de euro

O firmă pariziană de recrutare de personal medical caută medici de medicina muncii, care să muncească la Paris şi în suburbiile capitalei pariziene, în Alsace, Pays de la Loire şi în regiunea Rhone Alpes. Candidatul ideal trebuie să aibă o diplomă de specialist în medicina muncii (sau medic rezident în an terminal) şi să fie vorbitor de limba franceză. Printre beneficii se numără o primă de instalare, bonuri de masă şi asigurare medicală privată. Anunţul de recrutare expiră pe 28 aprilie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed