TPS încheie un parteneriat strategic cu Transfer Pricing Associates

“Acest parteneriat strategic a fost încheiat pentru a oferi companiilor multinaționale prezente în România servicii integrate în domeniul prețurilor de transfer. În acest fel, clienții TPS vor beneficia de expertiză din perspectiva multiplelor jurisdicții fiscale în care acționează, minimizând astfel riscul potențialelor ajustări de prețuri de transfer la nivelul grupului”, a declarat Adrian Luca, director al TPS.

Prețurile de transfer practicate între companii afiliate permit unui grup mulținational posibilitatea de a-și reloca profiturile sau pierderile în diferite jurisdicții fiscale, conform obiectivelor urmărite la nivel central, cu impact direct asupra impozitului datorat în fiecare țară în care grupul operează.

„Autoritățile fiscale sunt interesate în impozitarea profiturilor reale obținute de filialele locale din trazacțiile cu companii din grup, autoritățile având dreptul de a efectua ajustări atunci când prețurile de transfer practicate diferă de prețurile din tranzacții similare între companii independente” precizează Adrian Luca.

Transfer Pricing Services este singura societate independentă de consultanță fiscală din România având ca obiect principal de activitate serviciile de consultanță în domeniul prețurilor de transfer: analiza tranzacțiilor intra-grup și idenficarea riscurilor fiscale aferente acestor tranzacții, întocmirea politicilor de prețuri de transfer, întocmirea dosarului de prețuri de transfer și a studiilor de analiză comparative, întocmirea aplicațiilor pentru emiterea acordurilor de preț în avans și asistență de specialitate în timpul inspecțiilor fiscale.

Transfer Pricing Associates
este unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de servicii de consultanță în domeniul prețurilor de transfer cu birouri în mai mult de 25 de țări.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed