Tricouri cu Nadia Comăneci se vor lansa la nivel global! Un gigant vestimentar onorează legenda sportului românesc

Un nou tricou dedicat Nadiei Comăneci aduce în actualitate performanța personalității sportului românesc

Un cunoscut producător vestimentar la nivel mondial a lansat o serie de tricouri dedicate iconicei gimnaste românce, Nadia Comăneci. Această inițiativă vine în contextul în care, peste câteva zile, se împlinesc 48 de ani de la momentul istoric când Comăneci a intrat în instorie. Sportiva a obținut prima notă de 10 din istoria gimnasticii la Jocurile Olimpice de la Montreal, pe 18 iulie 1976. Acest prim 10 din seria de șapte note perfecte a uluit întreaga lume și a consolidat statutul de legendă a Nadiei.

Tricouri cu Nadia Comăneci se vor lansa la nivel global! Un gigant vestimentar onorează legenda sportului românesc

30 de euro tricoul cu Nadia Comăneci

Tricouri cu Nadia Comăneci! Articolul vestimentar personalizat, ce o înfățișează pe Nadia pe bârna de la Montreal, face parte din gama „Woman and Icon”. Acest tricou unic este acum disponibil în rețeaua de magazine populară la nivel mondial și poate fi achiziționat la prețul de circa 30 de euro. Designul său elegant și semnificația istorică îl transformă într-un must-have pentru toți fanii gimnastei care a scris istorie.

Numele altei legende a sportului românesc a vândut 20 de milioane de ”adidași”

În paralel, povestea altui mare sportiv român, Ilie Năstase, aduce în discuție colaborările profitabile, dar și controversele din lumea sportului. Ilie Năstase a avut un contract bănos cu unul dintre principalii producători de echipament sportiv ai lumii. Înțelegerea s-a încheiat brusc după declarațiile controversate ale tenismenului cu privire la înfățișarea Serenei Williams. Declarații care au fost criticate dur la nivel global.

Timp de mai bine de 40 de ani, brandul a vândut la nivel global peste 20 de milioane de perechi de pantofi sport sub numele și imaginea lui „Nasty”, alias Ilie Năstase.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed