x


  • EUR
    4.7556
    USD
    4.2732
string(7) "politic"

ULTIMA săptămână a lui TUDOREL TOADER!

Se anunță sfârșitul lui Tudorel Toader! Ministrul Justiției stă pe un butoi cu pulbere care poate exploda în orice clipă. Ar putea fi ultima sa săptămână în Guvern.

Author: Mihai Voican | Sursa: EVZ | Publicat: 11.02.2019, 8:30

Potrivit EVZ, surse din PSD spun că în următoarele zile se va pune extrem de serios problema demiterii lui Tudorel Toader. Motivul este temporizarea permanentă a iniţiării unor OUG pentru modificarea legilor justiţiei, care de fapt ascunde refuzul acestuia de a-şi asuma responsabilitatea.

 

“S-a discutat extrem de serios în acest weekend modul în care suntem duşi de nas de Tudorel Toader. I s-a pus în vedere că ori dă OUG cu amnistia şi graţierea, ori pleacă. S-a transformat într-o frână permanentă la tot ceea ce vrem să facem, ne dă doar declaraţii de doi ani”, ne-a declarat un membru marcant al PSD, apropiat de Liviu Dragnea.

 

De altfel, liderii PSD care au rămas grupaţi în jurul lui Liviu Dragnea i-au reproşat în nenumărate ocazii lipsa de progres în ceea ce priveşte legile justiţiei. În urmă cu două-trei săptămâni, la una din întâlnirile din weekend, Liviu Dragnea a chemat-o pe Viorica Dăncilă pentru a le da asigurări susţinătorilor săi că nu joacă dublu în ceea ce priveşte soarta unora dintre ei. La aceea întâlnire s-a spus foarte clar că Tudorel Toader refuză să iniţieze OUG, iar premierul Dăncilă a reafirmat că dacă va avea un asemenea document pe ordinea de zi l-ar semna!

 

Articolul integral pe EVZ