x


 • EUR
  4.5988
  USD
  3.9154
 • 14° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  35 km/h
  Umiditate

  97%
  Presiune

  33695 hPa
string(9) "lifestyle"

Un bucureștean a câștigat 100.000 de euro la poker

Bucureșteanul Traian Bostan a reusit cea mai notabila performanta a sa de pana acum, acumuland mai mult decat dublul castigurilor sale la toate turneele de poker la care a participat. La Unibet Open Bucharest 2016, Traian Bostan a revenit la masa finala de la 3 blinduri, ramanand in joc pana la cucerirea trofeului acestui eveniment.

Author: Mircea Popa | Sursa: Money.ro | Publicat: 07.12.2016, 17:57 | Actualizat: 07.12.2016, 17:57

Sezonul 2016 al Unibet Open s-a incheiat la Bucuresti, la JW Marriott Grand Hotel, marcand o participare record de 603 jucatori la Main event-ul cu cu un buy-in de 1100 de euro. Romanii au dominat puternic participarea la masa finala, cu 7 reprezentanti din totalul de 9 jucatori.

 

Putin peste 40% dintre participanti la startul turneului au fost romani, insa procentul a ajuns la aproximativ 78% in runda finala, unde castigatorul a fost si el roman, in persoana lui Traian Bostan. Acesta a avut o evolutie plina de suspans, dar a reusit sa castige premiul de 100.000 de euro, depasindu-l pe profesionistul britanic Eli Heath. Un obisnuit al turneelor europene de poker, Eli Heath a castigat al doilea premiu, in valoare de 64.200 de euro.

 

Este pentru prima data cand turneul Unibet Open ajunge la Bucuresti, iar interesul pentru poker in Capitala Romaniei a fost demonstrat prin depasirea recordului precedent de participare, stabilit la Unibet Budapesta 2010, cand la Main event au jucat 460 de persoane.

 

Circuitul Unibet Open a fost mereu pe placul jucatorilor romani de poker, care au profitat de structurile accesibile, cu buy-in-uri medii sau mici, dar cu fonduri de premii atat de impresionante. “Pe teren propriu”, romanii au aratat de aceasta data ca pot domina cu adevarat un asemenea eveniment de top.

 

Turneul Unibet Open este cunoscut si pentru oferirea de experiente inedite si amuzante, in timpul si afara evenimentelor propriu-zise. Astfel, la Bucuresti, peste 300 de participanti – jucatori, membri ai staff-ului si chiar jurnalisti – au participat la Mannequin Challenge.

 

Unibet a anuntat deja primul eveniment Unibet Open din anul 2017, care se va desfasura la Londra, intre 23 si 26 februarie, la The Victoria Casino.

 

In Romania, Unibet se bucura de tot mai multi clienti inregistrati pe unibet.ro, avand in acelasi timp experti locali parteneri – Ilie Dumitrescu (Ambasador Unibet) si Ionel Danciulescu.