x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(16) "instant-articles"

Una dintre cele mai bogate femei din SUA, victima românilor

Toţi inculpaţii sunt români şi au fost identificaţi după ce anchetatorii au găsit obiecte folosite în timpul jafului într-un acordeon care îi aparţinea unuia dintre ei şi care fusese aruncat în mare.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 18.05.2019, 9:38

Un român a fost condamnat la 10 ani de închisoare în SUA după un caz extrem de bizar, în care victima a fost o milionară, scrie ProTV.

 

Un român a fost condamnat la 10 ani şi o lună de închisoare în statul american Connecticut. El e acuzat că, împreună cu alţi 3 complici, tot români, a intrat în 2007 locuinţa unei multimilionare şi apoi i-au injectat pe ea şi partenerul acesteia, spunându-le că este vorba despre un virus letal, iar apoi le-au cerut bani pentru a le da antidotul, relatează Associated Press.

 

Alexandru Lucian Nicolescu, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat miercuri pentru că a intrat prin efracţie în 2007 în casa lui Anne Bass, o milionară din statul american Connecticut, cu o avere estimată la aproape 700 de milioane de dolari. Cei trei atacatori, dintre care unul lucrase înainte pentru milionară, i-au legat pe Bass şi partenerul ei şi apoi i-au injectat cu un lihid despre care atacatorii au spus că este un virus letal, conform procurorilor.

 

Ei au cerut 8,5 milioane de dolari pentru antidot, însă când victimele le-au spus că nu au unde cum să facă rost de atâţia bani cash, au luat ce sumă au găsit în casă şi au fugit.