x


  • EUR
    4.8026
    USD
    4.4462
string(7) "politic"

USR nu mai menajează Guvernul Orban: Are apucături de Codrin Ștefănescu

Deputatul Ionuț Moșteanu pune tunurile pe Guvernul Orban.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.02.2020, 14:05

Deputatul USR, Ionuț Moșteanu, solicită Guvernului Orban să publice în Monitorul Oficial OUG-ul privitor la alegerile anticipate și îl acuză pe Ludovic Orban că a început să semene cu Codrin Ștefănescu prin atitudinea ”Pentru că putem!”.

 

”După ședința de Guvern de ieri am văzut declarația asta – „În momentul de faţă nu există o decizie a prim-ministrului legată de acest act normativ, în momentul în care prim-ministrul va decide va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial”, a anunţat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de Guvern.

 

Sunt 10 zile de când așteptăm cu toții să vedem o ordonanță critică pentru România. Auzim că sunt nemulțumiri la UDMR pe anumite articole, la PSD pe altele.

 

Consider inacceptabilă această alba-neagra legislativă și atitudinea ”Pentru că putem!” tip Codrin Ștefănescu. Se dovedește încă o dată că puterea corupe și legea este folosită discreționar în absența moralei și eticii.

 

Cer guvernului Orban să publice de urgență ordonanța și să începem o dezbatere transparentă. E vorba de viitorul României, nu este o ”afacere” PNL – PSD.”, scrie Ionuț Moșteanu.