AcasăPoliticVictor Ciutacu îi cere demisia lui Raed Arafat: A acționat împotriva poporului...

Victor Ciutacu îi cere demisia lui Raed Arafat: A acționat împotriva poporului român

Revoltă pe scena politică din România. Jurnalistul Victor Ciutacu lansează acuzații dure și cere demiterea lui Raed Arafat, șeful DSU, după decizia ÎCCJ pe certificatul verde și pe starea de alertă.

Menționăm că magistrații au decis că starea de alertă a fost prelungită ilegal și că măsura condiționării accesului la activități publice de prezentarea certificatului verde a fost ilegală.

„Domnul Raed Arafat, ministrul de Interne de la vremea respectivă și prim-ministrul de la acea vreme au acționat împotriva poporului român. Asta spune ICCJ, nu Ciutacu.

Dacă Ciutacu încalcă legislația, plătește. Faptul că Guvernul, în frunte cu domnul Arafat, care a încălcat legea, nu trebuie să se soldeze cu consecințe? De ce mai e Arafat în funcție, la ora asta? Înalta Curte spune că a încălcat legea și toți membrii cabinetului respectiv. De ce Raed Arafat mai conduce DSU?

A văzut și Guvernul hotărârea. Secretarul de stat a încălcat legea. Mai mult decât atât, a introdus un criteriu de segregare a românilor la intrarea în instituții, la evenimente și așa mai departe. Nu puteai să intri decât cu masca pe figură. Spune asta unul care a purtat și mască și care s-a și vaccinat.

Nu există ‘așa au făcut și alții, așa am făcut și noi’. La noi a fost cea mai lungă prelungire a stării de alertă. În al doilea rând, legislația de la noi nu e legislația de la alții. Domnul Arafat a jurat să respecte Constituția României.

Domnul Arafat e veștic. Suntem un popor de mămâi!”, a declarat Victor Ciutacu, la România TV.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.