AcasăEuropaVolodimir Zelenski le cere rușilor să se predea: Vor fi tratați civilizat

Volodimir Zelenski le cere rușilor să se predea: Vor fi tratați civilizat

Volodimir Zelenski le cere soldaților ruși să se predea cât mai repede. Totodată, el le-a promis acestora că vor fi tratați în mod civilizat.

În timp ce Rusia își intensifică recrutarea cetățenilor, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a îndemnat trupele să se predea forțelor țării sale.

În discursul său de sâmbătă seară, Zelenski precizează că toți cei care se vor preda vor fi tratați civilizați, iar Rusia nu va afla că predarea a fost voluntară.

„Pentru ce luptă Rusia? Fiecare cetățean al Rusiei știe – chiar dacă mulți nu recunosc acest lucru, știu cu siguranță – că Rusia este cea care aduce răul”, a spus el, scrie Antena 3.

“Ucraina garantează fiecărui soldat rus care se predă trei lucruri. În primul rând, va fi tratat într-un mod civilizat, în conformitate cu toate convențiile. În al doilea rând, nimeni nu va cunoaște circumstanțele predării dumneavoastră, nimeni din Rusia nu va ști că predarea dumneavoastră a fost voluntară.

Și în al treilea rând, dacă vă este teamă să vă întoarceți în Rusia și nu doriți un schimb, vom găsi o modalitate de a asigura și acest lucru”, a mai adăugat Zelenski.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.