Vrei să-ţi schimbi operatorul de telefonie mobilă? Vezi ce taxe trebuie să plăteşti

Companiile percep acum sume destul de mici pentru a incheia contractul inainte de termen sau prefera doar sa le fie platit abonamentul pe lunile care au mai ramas din contrac, scrie Ziare.com.

Spre exemplu, la Cosmote sunt prevazute costuri de incetare de valori diferite, stabilite in functie de momentul la care contractul inceteaza. Astfel, daca incetarea contractului intervine la mai putin de 3 luni fata de sfarsitul perioadei contractuale, taxa de incetare este echivalentul a 100 lei/SIM dezactivat.

„In cazul in care mai aveti intre 3 si 6 luni din contract, taxa de incetare este echivalentul a 200 lei/SIM dezactivat, iar daca incetarea contractului intervine la mai mult de 6 luni, dar la mai putin de 12 luni fata de sfarsitul perioadei initiale, taxa de incetare este echivalentul a 400 lei/SIM dezactivat”, ne-au spus reprezentantii Cosmote.

Pentru o perioada mai mare de 12 luni va trebui sa achitati o taxa de 800 de lei pentru fiecare SIM pe care-l dezactivati. Citeşte integral articolul Vrei să-ţi schimbi operatorul de telefonie mobilă? Vezi ce taxe trebuie să plăteşti pe Ziare.com

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed