AcasăEconomieTurism/HORECA5 parcuri de aventură tematice în care să mergi cu familia, în...

5 parcuri de aventură tematice în care să mergi cu familia, în 2023

Distracția în parcurile tematice este garantată de programele gândite pentru toate vârstele. În Europa sunt zeci de altfel de parcuri de aventură, iar cele mai interesante au fost puse într-un clasament de europeancitieswithkids.com.

1. Europa Park, Germania

În inima Europei, amplasat între Pădurea Neagră și Vosgi, se află unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din lume și cel mai mare parc de aventură din Europa. Europa Park are peste 5 milioane de vizitatori din întreaga lume vin aici în fiecare sezon, pentru cele peste 100 de atracții și spectacole.

2. PortAventura Park, Spania

La sud-vest de Barcelona și pe Costa Daurada, PortAventura Park are cinci zone de distracție inspirate de civilizații – Mediterrània, Far West, México, China și Polinezia – și una inspirată de Sesame Street. Pentru cei care caută aventuri, recomandarea numărul unu este plimbarea cu Dragon Khan, în secțiunea China, un carusel adesea votat cel mai bun roller coaster din Europa. O distracție mai liniștită pentru cei mici este gândită în Sesame Street. Însă, principala atracție este parcul acvatic, votat în mod constant printre cele mai bune parcuri din Europa.

3. Disneyland Paris, Franța

Aproape de Paris, în Chessy, se află Disneyland Paris, al doilea cel mai mare parc tematic din Europa, după numărul de vizitatori. Disneyland transformă toate poveștile Disney într-o aventură atât pentru cei mici, cât și pentru părinți.

4. Legoland, Danemarca

În Billund, Legoland își deschide porțile pentru toți pasionații de lego. Parcul este situat chiar lângă fabrica originală de Lego și a fost votat în mod constant unul dintre cele mai bune parcuri de atracție din Europa pentru familii și, probabil, cel mai bun Legoland din Europa. Zonele tematice sunt: Tărâmul aventurii, Duplo Land, Zona imaginației, Regatul Cavalerilor, LEGO Movie World, Orașul LEGOREDO, Mini Land, Lumea Ninjago, Țara Piraților, Ținutul Polar.

Pe lângă montagne russe, acest parc oferă și plimbări pentru copii, plimbări pe apă, spectacole, evenimente. Noutatea din 2023: Battle of the Brick, un spectacol cavaleresc cu lupte cu lance, steaguri, trucuri acrobatice și cai adevărați (25 iunie – 20 august 2023).

Pentru fanii lego, în Europa mai sunt încă două parcuri cu aceeași tematică de explorat: Legoland din Germania și Legoland Windsor din Marea Britanie.

5. Zoomarine, Portugalia

În Guia, Albufeira, se află Zoomarine, unul dintre cele mai interesante parcuri tematice din Europa. De la spectacolul Pirate Bay, la plimbarea pe Jurassic River, până la cinematograful 4D, parcul de aventură din Portugalia propune foarte multe activități de conectare cu natura și animalele și are multe zone verzi. Parcul include o grădină zoologică, un acvariu, se predau lecții prin învățare interactivă despre animale și despre eforturile de conservare a speciilor pe cale de dispariție.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.