5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 11.05.2012

wall-street.ro: 4 propuneri pentru Victor Ponta din partea oamenilor de afaceri. Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) ii transmite guvernului condus de Victor Ponta ca, in pofida adoptarii de masuri de natura sociala, atragerea fondurilor europene, reducerea evaziunii fiscale sau parteneriatul public-privat reprezinta cateva directii necesare pentru asigurarea unei cresteri economice de cel putin 1,5%. Citeste mai departe ce masuri recomanda oamenii de afaceri noului executiv.

 

zf.ro: Marea finală Europa League, care a adus 25.000 de spanioli: „Este un eveniment care trebuie repetat pentru a amortiza investiţia făcută şi pentru a avea impact în economie”. Spaniolii au găsit berea, cazarea şi taxiul mai ieftine decât la ei acasă, chiar dacă jucătorii din turism au dublat tarifele cu ocazia meciului. Suma lăsată de suporterii iberici în hotelurile şi restaurantele din Bucureşti este estimată la 10 milioane de euro de către patronatele din turism.

 

dailybusiness.ro: Mergi cu RATB-ul? Esti asigurat. Ce despagubiri ar putea primi victimele accidentului de joi. Cei peste 70 de calatori din cele trei tramvaie RATB implicate in accidentul produs joi, in Pasajul Lujerului din Bucuresti, urmeaza sa primeasca despagubiri, in cazul in care vor solicita aceasta. Ce prevede legea in astfel de cazuri si pana la cat pot ajunge sumele, intr-un articol DailyBusiness.ro.

 

business24.ro: Dilema europeana: Cum salvam euro? Alegerile din Franta si Grecia care s-au defsasurat in weekend au provocat o criza de incredere, care in cele din urma ar putea sa puna la pamant moneda unica europeana si sa impinga zona euro intr-o recesiune mai profunda.

 

capital.ro: Iată de nu trebuie să îţi arunci niciodată laptopul la gunoi! Unul din zece hard disk-uri din laptopuri sau PC-uri, aruncate la gunoi, conţin informaţii personale care pot fi recuperate, conform unui studiu efecutat de britanicii de la NCC Group.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed