50 Cent cântă la București! Un milion de bilete a vândut în turneul său actual

50 Cent, unul dintre cei mai influenți și recunoscuți artiști hip-hop internaționali, va fi capul de afiș al evenimentului Summer in the City, care va avea loc pe 18 august la Romaero, București.

Artistul promite un spectacol electrizant, interpretând live unele dintre cele mai mari hituri ale sale, precum „In Da Club”, „Candy Shop” și „Just a Lil Bit”. Publicul va fi tratat cu un show imersiv și memorabil, o producție de amploare care va aduce atmosfera incendiară a turneului său global „The Final Lap Tour” direct în capitala României.

Turneul „The Final Lap Tour” – Un succes global de peste 1 milion de bilete

De anul trecut, 50 Cent a pornit într-un turneu global impresionant, „The Final Lap Tour”, care a inclus peste 103 spectacole în 35 de țări. Turneul a început în America de Nord și a continuat în Europa și Australia, înregistrând peste 1 milion de bilete vândute, cu majoritatea concertelor sold-out. Fanii din întreaga lume au fost martorii unui spectacol unic, care acum va ajunge și la București.

Cine este 50 Cent?

Născut în Queens, New York, Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, și-a început cariera muzicală în 1996. Albumul său de debut, „Power of the Dollar”, înregistrat în anul 2000 cu casa de discuri Columbia Records, a marcat începutul unui parcurs muzical impresionant. În 2002, melodia „Guess Who’s Back” a atras atenția celebrului Eminem, care l-a semnat pe 50 Cent la compania sa, Shady Records. De-a lungul carierei, 50 Cent a colaborat cu nume mari din industrie, precum Timbaland, Justin Timberlake și, bineînțeles, Eminem.

50 Cent vine la București! A vândut un milion de bilete în turneul său

50 Cent, peste 30 milioane de albume vândute

De-a lungul timpului, 50 Cent a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial și a primit numeroase premii prestigioase, inclusiv un Grammy Award, un Primetime Emmy Award, 13 Billboard Music Awards, trei American Music Awards și patru BET Awards. A fost inclus în lista celor mai buni „50 de rapperi” de către Billboard, pe poziția 17, iar revista Rolling Stone a plasat „Get Rich or Die Tryin’” în topul celor mai bune 100 de albume ale anilor 2000.

Pe numele său Curtis Jackson nu s-a limitat doar la muzică. A devenit un actor și producător de film de succes, jucând în filme precum „Get Rich or Die Tryin’” (2005), „Home of the Brave” (2006) și „Righteous Kill” (2008). În 2016, a primit o stea pe The Hollywood Walk of Fame și un premiu NAACP pentru cel mai bun regizor într-un serial dramă.

50 Cent vine la București pentru a doua oară

Întâlnire cu 50 Cent la București Pe 18 august, la Summer in the City Event, publicul din București va avea ocazia să descopere mai multe despre povestea personală a lui 50 Cent, transpusă în versuri și ritmuri de hip-hop și rap. Este o ocazie unică de a vedea live unul dintre cei mai emblematici artiști ai generației noastre, într-un spectacol care promite să fie de neuitat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed