Spectacolul „Moartea unui comis voiajor”, suspendat din cauza unei răceli a Marianei Mihuţ

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Teatrului Bulandra, spectacolul „Moartea unui comis voiajor”, în regia lui Felix Alexa, care-i are în distribuţie printre alţii pe Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ şi Dana Dogaru, a fost suspendat „din cauza îmbolnăvirii unui actor”. Spectacolul era prevăzut să se desfăşoare duminică, de la ora 19.00, la Sala „Liviu Ciulei” a Teatrului Bulandra.

 

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Teatrului Bulandra nu au precizat despre ce actor este vorba.

 

Pe de altă parte, contactat de agenţia MEDIAFAX, actorul Victor Rebengiuc a spus doar că spectacolul a fost suspendat, fără a face alte comentarii.

 

Surse au declarat, însă, pentru MEDIAFAX, că spectacolul „Moartea unui comis voiajor” a fost suspendat din cauză că actriţa Mariana Mihuţ a răcit uşor şi este răguşită.

 

Potrivit unui alt anunţ postat pe site-ul Teatrului Bulandra, şi reprezentaţia spectacolului „Moartea unui comis voiajor”, de marţi, 29 ianuarie, de la ora 19.00, va fi înlocuit cu spectacolul „Meşteşugul vieţii”, regia Felix Alexa, din a cărui distribuţie fac parte Răzvan Vasilescu şi Dana Dogaru.

 

Mariana Mihuţ, născută pe 7 noiembrie 1942, este una dintre cele mai importante actriţe ale scenei româneşti.

 

Absolventă a Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti, promoţia 1964, Mariana Mihuţ, actriţă a Teatrului Bulandra din Capitală, a interpretat, numeroase roluri pe scenă, în teatru radiofonic, teatru TV şi cinematografie.

 

Mariana Mihuţ a primit premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru partitura bunicii din spectacolul „Îngropaţi-mă pe după plintă”, de la Teatrul Bulandra din Bucureşti, în anul 2012, la cea de-a XX-a Gală a premiilor UNITER.

 

Mariana Mihuţ a mai câştigat premiul UNITER pentru cea mai bună actriţă în rol principal pentru interpretarea Innei Rasadina în „Sorry” de Aleksandr Galin, regia Yuriy Kordonskiy, Teatrul Bulandra, 2004.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed