Barbara Walters, diagnosticată cu varicelă

Renumita prezentatoare americană, în vârstă de 83 de ani, a căzut şi s-a lovit la cap, pe 19 ianuarie. Barbara Walters se afla la Washington în acel moment, pentru a acoperi din punct de vedere mediatic ceremonia de învestitură a preşedintelui Barack Obama, şi a fost spitalizată în urma acelei căzături, informează contactmusic.com.

 

Barbara Walters a suferit apoi din cauza unui puseu de febră, iar în prezent se confruntă cu o altă problemă medicală: a fost diagnosticată cu varicelă, o boală de natură virală, extrem de contagioasă.

 

Informaţia a fost dată publicităţii luni, de actriţa Whoopi Goldberg, colega alături de care Barbara Walters prezintă emisiunea „The View”.

 

Barbara Jill Walters, născută pe 25 septembrie 1929, este jurnalistă, prezentatoare a câtorva emisiuni de televiziune matinale foarte populare în Statele Unite ale Americii („Today” şi „The View”), a unui renumit buletin informativ („20/20”) şi coprezentatoare a principalului jurnal de actualităţi difuzat de postul de televiziune ABC („ABC Evening News”).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed