Deținutul trimis de Dragnea la Cotroceni povestește cum a fost cazat de PSD la hotel de lux

În spatele poveștii, arată însă Ioan Muntean, stă o istorie de peste 30 de ani, pe care cei din PSD au reciclat-o în interesul lor. “Dar și eu am avut interesele mele. Să mă întâlnesc cu președintele României. Și să îi spun despre cum a murit în brațele mele profesorul sibian Ioan Sava“, povestește acum sibianul scos la înaintare de pesediști în lupta cu Iohannis, citat de Turnul sfatului.

Imediat după întâlnirea cu Iohannis, ca urmare a discuțiilor referitoare la faptul că, de fapt, Ioan Muntean ar fi fost un deținut de drept comun, și nu politic, liderii PSD au emis un comunicat de presă căruia i-au atașat două imagini ale unui carnet de membru, emis pe numele lui Ioan Muntean în data de 29 martie 2019, de către Asociația foștilor deținuți politici (AFDP), filiala Sibiu. Ai cărei lideri, susțin acum că respectivul carnet a fost emis “cu cântec“.

 

Mai precis, în baza unui alt carnet emis acum 27 de ani de către un fost secretar al Asociației sibiene – decedat între timp.

 

“Orice carnet de membru se eliberează pe baza unei hotărâri emisă de Casa de pensii, care atestă dreptul de a primi o indemnizație de fost deținut sau strămutat politic. Această hotărâre se eliberează de Casa de pensii în baza mai multor documente, printre care trebuie să fie și o hotărâre judecătorească, care atestă statutul de condamnat politic“, descrie, mai întâi, Ioan Fediuc, actualul secretar al AFDP Sibiu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed