Șerban Huidu laudă Pro TV-ul pentru că i-a protejat imaginea Andreei Esca cât timp a fost internată ”Eu am avut parte de un sobor de popi și un priveghi făcut de Găinușă”

Părerea lui Huidu are bătaie mai lungă. Aduce reproșuri postului care îi găzduiește emisiunea, Prima TV, și nu uită să-i dea iar peste nas fostului său partener și prieten, Mihai Găinușă. Pe care îl face vinovat de ”terfelirea” imaginii sale uitând parcă de problemele penale pe care le-a avut și care au revoltat o țară întreagă.

În mai 2012, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus din judeţul Braşov. Huidu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare.

Șerban Huidu: ”Acum 9 ani era sfârtecat de colegii din presă. Bucăți m-au făcut”

”Mi se pare onorabilă intentia Pro TV de a-și apara emblema. Esca este omul cel mai prezent și vizibil al postului nu e puțin lucru. Totuși a baga pumnul în gura colegilor ziariști și a le interzice să scrie despre Esca e o greseală cumplită. Acum 9 ani era sfârtecat de colegii din presă. Pro TV știa și cum s-a întamplat, au pus o simulare cică de la mine din mașina. Bucăti m-au făcut. Și totuși nu mi-am permis o dată, subliniez o singura data, să invoc dreptul la viața privată”, se plânge Huidu pe blogul personal.

”Și da, mi-ar fi plăcut ca Prima TV să mă apere măcar o zecime din cât a aparat-o PRO TV-ul pe Esca. Eu am avut parte de un sobor de popi și un priveghi făcut de fostul coleg Găinușă. Ce spera să mă îngroape mai repede. Rușine să îți fie Mișule pentru măgăria aia”, îl acuză Huidu pe Găinușă, care a părăsit pupitrul de la ”Cronica Cârcotașilor” în 2014 precizând la momentul respectiv că, la baza decizie sale sunt mai multe aspect, faptul că nu-i sunt apreciate eforturile și că nu se mai regăsește în formatul emisiunii.

”Una peste alta îmi e dragă Andreea și sper să iasa cu bine din această încercare. Și să înteleagă faptul că, deși părem de neatins, noi, oamenii cunoscuți la baza suntem tot oameni. Cu slăbiciunile noastre, cu sentimentele noastre, cu trăirile noastre, cu fricile noastre. Și cu câte un virus mic și infam din când în când. Îți țin pumnii Andreea”, i-a urat Huidu primei prezentatoare a Pro TV.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed