Frumoasa muzicii clasice românești, așa cum nu a apărut niciodată pe scenă

Fosta vedetă a Filarmonicii ”Banatul” din Timișoara, artista de o frumusețe răpitoare se bucură de statutul de cea mai arătoasă mezzo-soprană româncă. 

Însă nu este încântată de acest supranume, deloc potrivit în clasica și conservatoarea lume a muzicii clasice. Dar nici nu poate îngropa activitatea de model din adolescența sa, carieră la care visează orice tânără la acea vârstă. În plus, după cum lesne se vede, Andreei i-a rămas alura de fotomodel.

Înainte de Facultatea de Muzică la care este masterandă, în timpul liceului (a absolvit prestigiasa școală de muzică ”Ion Vidu” din Timișoara), atuurile sale i-au adus primul titlu de miss, dar și primele contracte pe podiumurile de modă, unde a activat și pe plan internațional.

Însă, cum tot munca rămâne ”brățara de aur”, Andreea, acum în vârstă de 35 ani, a ales să urmeze în viață specializarea sa profesională, muzica. Ede fapt întreaga sa familie s-a ocupat de muzică, fratele său fiind un reputat instrumentist pe scena muzicii clasice londoneze.

Conștientă de aspectul său fizic, Andreea Ilie s-a ferit să se promoveze în acest fel.  Însă, cum vara și plaja ne bucură pe toți, v-o prezentăm pe frumoasa mezzo-soprană așa cum n-a apărut niciodată pe scenă, în costum de baie.

Talentul și frumusețea sa nu au trecut neobservate, nu de puține ori fiind invitată pe scenă alături de Holograf ori Horia Brenciu. Ba chiar expresivitatea sa, în campania video ”Oprește barbaria-salvează ciocârlia”, a contribuit decisiv la modifica legea vânătorii  și a redus cota de vânătoare a păsării cântătoare.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed