Alexandra Dinu va fi noul jurat la ”Românii au talent”

Cetățeancă italiană, de cinci ani rezidentă în SUA, frumoasa Alexandra îi va lua locul coregrafului Mihai Petre în juriul popularei emisiuni a Pro TV, alături de Andra Măruță, Andi Moisescu și Florin Călinescu.

Fosta soție a lui Adrian Mutu (în anii 2000 formau unul dintre cele mai mediatizate cupluri din high life-ul autohton), Alexandra Dinu (39 ani) se întoarce la televiziune, locul unde a debutat. La începutul lui 2000 blondina a făcut parte din echipa ”DP2” (TVR2), alături de Cătălin Măruță, apoi, în  2004 actrița prezenta emisiunea Pro Motor( Pro Tv). După televiziune a început să-și creioneze un nume în cinematografie dar și seriale de televiziune. A fost distribuită în multe producții și a jucat alături de staruri de la Hollywood precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Frumoasa Alina Pușcău va juca alături de Leonardo Di Caprio

Actualmente blondina are o relație cu actorul și producătorul de film Jeffrey Greenstein pentru care s-a mutat peste ocean.  După divorțul de Adrian Mutu, Alexandra a mai avut două relații de notorietate, cea cu producătorul italian Andrea Rizzoli și cea cu actorul Italian Luca Bastianello.

”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, declara actrița înainte să se concretizeze noul proiect.

Laura Stoica ar fi împlinit 53 ani! ULTIMELE IMAGINI ale solistei considerată cea mai bună voce feminină a rockului din țara noastră

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed