Vedetă luată cu ambulanța din emisiunea lui Dan Capatos. Ce s-a întâmplat

Paula Chirilă a ajuns de pe platoul Xtra Night Show, emisiune pe care o prezintă alături de Dan Capatos, direct la spital. Actrița s-a simțit rău înainte să intre în direct, mărturisindu-le colegilor săi că resimte dureri în zona abdominală care s-au acutizat. Aceștia au chemat ambulanța, și bine au făcut, Paula Chirilă fiind preluată imediat de echipajul medical.

Actrița a traversat o criză digestivă similară și luni seara, când a prezentat singură emisiunea. Dan Capatos a fost liber, iar Paula Chirilă i-a ținut locul cu succes, având chiar un subiect fierbinte la emisiune. Ea a dezbătut cu invitații săi noua relație pe care Bianca Drăgușanu a început-o cu Gabi, fiul senatorului Nicolae Bădălău. De asemenea, a avut și intervenții telefonice cu afaceristul și fosta lui parteneră, Claudia Pătrășcanu.

Câți bani avea milionarul Cristi Borcea la 20 de ani! Revoluția l-a prins cu foarte mulți bani. Îi ascundea în tapițeria mașinii

Dan Capatos a fost cel care a făcut anunțul liposei coprezentatoarei sale după un colaj publicitar. Mai mult, prezentatorul a ținut să-i mulțumeasă pentru prezența în emisiunii, în ciuda faptului că se simțea atât de rău.

Paula Chirilă a intrat în echipa Xtra Night Show alături de Dan Capatos și Cătălin Bordea de doar o săptămână. De-alungul timpului actrița a fost deseori invitată în emisiunea lui Capatos, chimia dintre ea și gazda emisiunii fiind evidentă.

Mircea Dinescu a închis restaurantele sale și s-a pensionat. ”Faliment scrie pe mine. Bancile nu au răbdare!”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed