Andra și Cătălin Măruță, după 15 ani de iubire: ”Mă mir și astăzi cum am avut curaj să-i spun «Te iubesc!»”

Cei doi s-au cunoscut la emisiunea pe care prezentatorul o modera, în 2005, la postul public de televiziune (”Tonomatul DP2”), Andra având pe atunci 19 ani. Invitată în platoul emisiunii, solista a cântat în direct câteva versuri dintr-o piesă semnată de Mariah Carey. Apoi l-a invitat să filmeze pentru un nou videoclip al său. De atunci, Măruță a rămas în distribuția vieții artistei.

”Înainte de tot ce s-a întîmplat între noi ne-a legat o lungă prietenie. Andra a fost la multe emisiuni moderate de mine, perioadă în care nu mi-a trecut prin gând ce ne rezervă soarta”, îşi aduce aminte simpaticul prezentator Pro TV.  Cupidon a apărut pe când cei doi se aflau la masă, într-o seară de vară, după o zi în care Cătălin a acceptat rolul stângaci de a intra în pielea iubitului solistei, conform unui scenariu prestabilit. Cătălin s-a străduit atât de bine să testeze experienţa de a fi apărea într-un videoclip încât, şi astăzi, lepădat de rolul de actor de conjunctură, ”joacă” sincer în viaţa frumoasei soliste.

Horia Brenciu are 48 de ani iar fiica sa cea mare împlinește…30 ani! Cum e posibil

Măruță: ”În acea seară, la acea masă, nu ştiam ce ne va rezerva viitorul. Am simţit că, alături de ea, pot fi fericit”

 ”În acea seară, la acea masă, nu ştiam ce ne va rezerva viitorul. Am simţit că, alături de ea, pot fi fericit”, adaugă acesta. Au urmat luni de întâlniri la malul mării, în secret, ca amândoi să fie siguri de aceea ce simt unul pentru celălalt. Punctul hotărâtor a fost ”vecin cu infarctul” pentru Cătălin. Într-una din emisiunile sale, în direct, Andra i-a urat: ”Să te fereşti de dorinţele mele, Măruţă!” Declarația artistei ”a cusut” relația lor, și astăzi cei doi formând unul dintre cele mai respectate cupluri ale high life-ului nostru. Au urmat simpatice dovezi de iubire, de pildă un banner legat de un avion inscripţionat cu mesajul ”Te iubesc, Andra! La mulţi, ani! Măruţă! ”Suntem nişte oameni care se iubesc la fel, iar actul căsătoriei n-a schimbat prea multe în relaţia noastră mai multe decât o fac David și Eva, copii noștri”, mărturisesc la unison cei doi. Pe 10 august 2008, Catalin si Andra au devenit oficial domnul si doamna Măruță.

Gestul emoționant al jucătorilor de la Poli Timișoara după moartea liderului grupului Cargo

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed