Fundul Corinei a devenit o afacere în social media! SEXY GALERIA FOTO de sute de mii de ”Like”-uri

Fundul Corinei a devenit o afacere în social media! Conștientă de marele său atuu, că are unul dintre cele mai sexy posterioare din showbiz, solista îl promovează într-un mod curajos, în 8 din 10 fotografii lansate pe canalele sale de socializare.

Fundul Corinei  îi aduce venituri prin asocieri publicitare pe internet, de aceea are mereu grijă de el și-l întreține la sala de sport ori cu jogging. Corina Bud îl scoate constant în evidență pentru a răsplăti admiratorii, totodată pentru a mări numărul lor. Însă niciodată nu a făcut-o ca acum.

Lora s-a lansat în afaceri cu propria cremă hidratantă. O promovează în cel mai SEXY mod!

Fundul Corinei a devenit o afacere în social media! Cu ultima sa apariție merită titlul de ”regina fotografiilor sexy”

Cu ultima sa apariție merită titlul de ”regina fotografiilor sexy”. Dacă mai toate vedetele noastre sexoase s-au întrecut în posta fotogafii cu costume de baie, Corina a ales să-și promoveze  fundul -pe care l-a botezat ”Peach” (Piersică-n.r.) – într-un mod excentric, într-un costum de baie aproape inexistent.

Fundul Corinei a devenit o afacere în social media! De 15 ani în atenția publicului, timpul nu și-a pus amprenta asupra simpaticei soliste, care se poate mândri cu un trup tonifiat și lucrat, forme ce le fac invidioase și pe tinerele de 20 de ani. Rezultatele orelor petrecute în sala de sport și dietele severe se văd cu ochiul liber, iar Corina Bud știe să facă senzație prin atitudinea sa sexoasă. Excentrica fotografie îi dă noi fiori actorului Mihai Bendeac.“Când ascult o melodie de-a ei, am erecţie instantaneu”, spunea acesta.

Geanina Ilieș se împarte între Pro TV și afacerea sa. Ultima afacere este încă în leasing, o clinică de remodelare corporală

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed