Geanina Ilieș se împarte între Pro TV și afacerea sa. Are o clinică de remodelare corporală

Geanina Ilieș se împarte între Pro TV și  afacerea sa. Fosta prezentatoare a emisiunii ”Gospodar fără pereche” de la Pro TV, actualmente la ”Hai să fim super” (Pro TV  Plus) a intrat în afaceri după ce a plecat de la Antena 1, în urmă cu șase ani.

A încercat felurite rețete însă cel mai bine i-a mers cu propriul salon de bronzare. Motiv pentru care s-a extins și și-a deschis și o clinică de remodelare corporală unde femeile se pot relaxa şi pot să-şi facă diverse proceduri de înfrumuseţare şi masaje. Restricțiile din perioada de lockdown și de după i-au afectat afacerile, mai ales că Geanina Ilieș a făcut investiții de zeci de mii de euro în aparatură de specialitate, achiziționată în leasing. Însă a avut o idee salvatoare, a contopit ambele afaceri sub același acoperiș și aceeași firmă.

Geanina Ilieș se împarte între Pro TV și afacerea sa, propriul salon de infrumusețare

Lora s-a lansat în afaceri cu propria cremă hidratantă. O promovează în cel mai SEXY mod!

Geanina Ilieș se împarte între Pro TV și afacerea sa: „Mă implic 100% în această afacere. Sunt aprope zilnic acolo și monitorizez totul îndeaproape. Am încercat întotdeuna să vin cu ceva nou pe piață. Este un proiect în care am crezut încă de la început și pe care îl manageriez cu aceeasi placere. Ca-n prima zi.  În prima faza m-am gândit la un business la care mă pricep. Un serviciu pe care, din când în când, îl mai frecventam, însa nu întotdeauna îl găseam exact asa cum îl voiam. Așa ca l-am creat chiar eu!”, ne spune frumoasa vedetă  Pro TV despre afacerea sa. Printre clientele Geaninei Ilieș se numără: Roxana Ciuhulescu, Sandra Izbașa, Andreea Berecleanu, Mihaela Călin, Maria Andrei ori Dana Săvuică.

El e fiul aproape neștiut al lui Florin Piersic /FOTO! Daniel locuiește în Viena și lucrează la o corporație

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed