Între două emisiuni, Dan Negru s-a pus pe semănat grâu. Fermierul vedetă are zeci de hectare de teren

Dan Negru a luat o pauză de filmări căci treabă la câmp. Vedeta de televiziune care nu de puține ori a avut audiențe record, s-a pus pe semănat grâu.

Prezentatorul este și fermier, și are zeci de hectare de pământ lângă orașul natal, Timișoara. Cu proprietăți imobiliare de milioane de euro, în ridicarea cărora s-a implicat personal, muncind pe șantier, harnicul Dan Negru a cules porumbul și floarea-soarelui iar acum se află iar pe camp unde însemânează grâul cu o echipă de ”zilieri”.

”Nu va luați după fufele de la meteo care spun: „din păcate se anunță ploi”.Ploile astea salvează grâul care acum se însămânțează! Cea mai bună perioada de semănat e prima jumătate a lui octombrie. Ploaia ne face al doilea mare exportator de cereale după Franța.  Ploia însămânțează speranța. Cu utilaje învechite, cu ferme mici și împărțite, fără irigații, cu un stat care n-a ajutat niciodată agricultura, grâul însămânțat zilele astea are un singur aliat –ploaia”, ne aduce la cunoștință fermierul Dan Negru despre un adevăr dureros.

Fiica lui Liviu Dragnea, muza unui cunoscut cântăreț. Cei doi iubiți și-au dorit să se mute în Statele Unite

Între două emisiuni, Dan Negru s-a pus pe semănat grâu.”Cea mai bună perioada de semănat e prima jumătate a lui octombrie”

Negru, care a revendicat moștenire de la bunicii săi, deportați în Bărăgan, în cea mai amplă operațiune de deportare din istoria modern României, se implică personal, la recoltat, la volanul tractorului, căci are permis pentru utilajul agricol. Între două emisiuni, vara asta, Dan Negru s-a bucurat și de o producție de cereale foarte bună, pe care a vândut-o cu tona, la siloz. Pe lângă clădirile pe care le-a ridicat ori refăcut în București, Dan Negru dorește să înceapă amenajarea unui parc turistic în apropierea orașului său natal, Timișoara.

Politician român, bătut de nevastă! A obținut ordin de protecție

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed